Víte, jak se žije po francouzsku?

15:04




















O tom, že Francie má svůj osobitý šarm, nelze pochybovat. Pojďte se podívat, jak se tam žije a skrze stránky zažijte pravou francouzskou atmosféru!


Pokud bychom měli vybrat jednu evropskou zemi, která láká turisty svou osobitou atmosférou, byla by to Francie. Říkají se o ní různé věci a každý vidí její obyvatele v jiném světle, ale jedno je jisté - Francie je země s jedinečnou kulturou, která přitahuje snad každého, i když tvrdí pravý opak.

Chcete se o této romantické zemi dozvědět něco dalšího, ponořit se do objevování jejích voňavých tajemství? Tak si přečtěte knihu Umění žít po francouzsku! Zkuste si alespoň na stránkách knihy zažít, jaké to je žít ve Francii, nechte se pohltit pravým francouzským šarmem a zvučným jazykem, nebo čerpejte inspiraci z jejich gastronomie.

Kniha milým a zábavným způsobem, který vás bude bavit, přibližuje Francii se všemi jejími jedinečnostmi. Kniha je rozdělena do několika kapitol a každá z nich vás vezme za gastronomií, historií, módou, kulturou a za mnohem víc. Pokud hledáte něco, co v klasických průvodcích nenajdete, v téhle knize se vám to podaří.

Pozitivem knihy je nepochybně skutečnost, že kniha pochází přímo od francouzských autorů, takže jsou informací v ní relevantní. Snaží se vyvracet utkvělé představy, které o Francouzích a jejich způsobu života kolují a nabízejí svěží a zajímavý pohled, který nám doposud zůstal skryt.

Francouzi jsou pravými gurmány. Přečtěte si, jaké lahůdky najdete na jejich talířích, vychutnávejte si s nimi lahodná vína, kterými jsou proslulí, a samozřejmě načerpejte inspiraci, kam se výborným jídlem vydat a neodejít se zklamáním. Francouzská kuchyně je totiž jedna z nejlepších!


Jedním z dalších důvodů, proč je Francie tak oblíbená, je její nepřekonatelně krásná a typická krajina. Určitě si každý vybaví nekonečné lány voňavé levandule, které se v Provence táhnou až kam oko dohlédne. Stejně tak je to s památkami rozesetými po celé zemi. Nádherné zámky s poutavou historií, malebné vesničky zasazené v něžné krajině a spousta míst, která v sobě nesou stopy historie, která se zde psala a utvářela Francii takovou, jaká nyní je.

Kniha je určitě vhodná pro každého, kdo si chce milým a nevtíravým způsobem přečíst o typické francouzské atmosféře a načerpat inspiraci. Autoři vám nezklamou a poskytnou reálný pohled na svou zemi, která vás pohltí.



Za recenzní výtisk děkuji nakladatelství Grada - Metafora.


Knížku si zakoupíte zde.


Žádné komentáře:

Děkuji za pár písmenek!

Používá technologii služby Blogger.