Umělecké projekty pro malé kutily

21:37

Hledáte knihu, která spolehlivě zabaví vás i vaše děti? Tak to sáhněte po titulu Umělecké projekty pro malé kutily, která nabídne spoustu kreativních nápadů!


Do rukou se mi dostala další kniha z nakladatelství Ocelot, které si postupně získává svými tituly čtenáře. Teď vám představuji knihu Umělecké projekty pro malé kutily. Ať už chcete zabavit svoje děti ve volném čase nebo rozvíjet jejich tvořivé schopnosti, je tahle kniha tím pravým! 

Svou pestrostí a tématy rozvíří dětskou fantazii, pobaví, vyvolá radostná očekávání a především pomůže dětem kreativně přemýšlet. Díky úžasným a barevným fotografiím máte o výrobcích ucelenou představu a jednoduše se jimi inspirujete. 

A co všechno si vlastně můžete vyrobit? V knize najdete rozsáhlá témata od razítkování, prací s látkami a balícím papírem, výroby blahopřání i dekorací na zeď po různé hračky a hry. A samozřejmě nechybí v závěru knihy i užitečné šablony, podle nichž můžete tvořit.

Pozitivem knihy je fakt, že všechny vyrobené věci lze prakticky využít. Skvěle doplní interiér dětského pokoje a vyvolají na tvářích dětí radostné úsměvy. 

Jednoznačně je třeba podporovat dětskou tvořivost, jelikož se to odráží na spoustě sfér života. A právě tohle kniha nabízí. Už dlouho jsem neviděla knihu, která by podporovala dětskou fantazii a zároveň byla zábavná a konečné výtvory byly k užitku. Kreativně tvořit můžete podle návodu nebo používat vlastní nápady, a vdechnout tak výrobkům vlastní stopu. Celkem na vás čeká 25 projektů. Samozřejmě každý projekt obsahuje seznam materiálu, který bude třeba využít, také nástroje. 

Na knize oceňuji její jednoduchost při postupu výroby, zřetelné uspořádání knihy a celkové grafické zpracování, které nalaďuje tu správnou atmosféru a chuť pracovat. A hlavně - máte tak možnost strávit příjemné chvíle s dětmi!


Za recenzní výtisk děkuji Megaknihy

Knihu zakoupíte zde.




Anotace: 
Obsahem této knihy jsou zajímavé umělecké projekty, které mohou děti poté někomu darovat, nebo si je ponechat. Kniha přináší také zábavné aktivity, při kterých mohou děti tvořit společně s dospělými. Najdete zde skvělé nápady, jak si vyzdobit pokoj, jak skladovat své věci. Mezi používané techniky patří razítkování, šablonování, tištění, šití, malování, stříhání, lepení, dekupáž a koláž.

Žádné komentáře:

Děkuji za pár písmenek!

Používá technologii služby Blogger.