Listopadové novinky z Baronetu

Související obrázek

Podzim se ozval v plné palbě, tudíž je čas podívat se na novinky, které nás čekají v průběhu listopadu. Baronet má díky svému rozpětí v žánrech co nabídnout. Ať už je to romantika od známých spisovatelek, nebo o něco temnější a děsivější příběhy. Tak se tedy pojďme podívat, na co se můžeme těšit.

Hrdina z hor

Suzanne Enoch je vynikající autorka historickým romancí. Nebudu přehánět, když řeknu, že její příběhy hltají stovky tisíc žen po celém světě. Jsem opravdu ráda za to, že Baronet vydává její knihy, jelikož jsem její sklaní fanynka. Nakladatelství se právě rozhodlo čtenáře potěšit novou sérií Neobyčejní hrdinové, díky které se podíváme i do krásného, nespoutaného Skotska. Dlouho jsem čekala na knihy které by se odehrávaly ve Skotsku, tudíž vydání knihy napjatě očekávám.  A nebyla aby to správná romance bez žhavého jiskření mezi hlavními hrdiny. Hrdá Skotka versus mužný a arogantní Angličan. 

Tajemství flirtu

Sabrina Jeffries je další autorkou spadající do vtipných a romantických historických příběhů. Přestože jsou všechny tyhle knihy na jedno brdo, baví mne je číst. Tady se podíváme na zoubek rádoby ochránci spravedlnosti a ženě, která se za nesobeckým účelem zahalila rouškou lží. Přidejme další tajemství, spiknutí a lásku, načež vznikne více než chutná kombinace!


Přitažlivost

Do třetice si Baronet připravil historickou romanci. Je jí další z mnoha knih Stephanie Laurens. Na scénu se dostává další pár, který musí spojit síly, aby vypátral nebezpečné spiknutí. Počáteční antipatie se změní v něco víc...však to znáte.

Jediná maličkost

Titul, na který se nepochybně zaměřuje zájem, je Jediná maličkost od známé autorky Erin Watt. V podstatě všechny její knihy zaznamenaly veliký úspěch. Hlavní hrdinové, z nichž se každý potýká s vlastní minulostí a problémy, nečekané city, které se mezi nimi zrodí - to je Jediná maličkost. 



Šepot mrtvých

Třetí díl úžasné série Elitní klub králů. Šepot mrtvých láká už jen svou obálkou. Temný, krutý i emotivní nádech příběhu, který spěje do finále.

Pronásledování

Mělo to být dobrodružství, na jaké se nezapomíná… Tímto popiskem láká kniha Pronásledování. Putování po Evropě, kterým chtěla dvojice završit svůj život před usazením, se změní v něco děsivého. Knihy tohoto typu zrovna často nečtu, ale anotace mne dosti nalákala. 


Nerozhodnost

Před 87. okrskem postává ve sněhové vánici cizí muž. Ví, že by měl vstoupit a ohlásit policii, co se přihodilo minulou noc, povědět jim o své bývalé přítelkyni Molly. Ale každá vteřina váhání znamená krok opačným směrem. A s ní odtikává i další vteřina ze života jiné nevinné ženy - to je Nerozhodnost. 

Vetřelci

Poslední knihou z listopadových novinek je kniha Vetřelci. Osobně jsem se touto sérií nesetkala, nijak zvlášť mne nepřitahovala, nicméně pro fanoušky její fanoušky je tento titul určitě vítanou radostí.





A jaké novinky zaujaly vás?




1 komentář:

Děkuji za pár písmenek!

Používá technologii služby Blogger.