Unboxing #4

21:40

Dnes konečně došel očekávaný balík s knihami! Co víc může potěšit v pátek dopoledne? Začátkem týdne jsem přečetla Svůdné zlo, a kniha mne dostala natolik, že jsem hnedka zasedla k počítači a objednala jsem zbylé dva díly! Boje mezi anděly a démony mohou pokračovat! 

•○•○•○•○•




Svůdné nebezpečí
Sedmnáctiletá Anna Whittová už překonala prvotní šok ze zjištění, že není obyčejnou smrtelnicí. Patří mezi potomky padlých andělů, nefily, a její osud předurčuje dávná věštba – právě ona má navždy zlomit moc démonů nad světem lidí. Otec Belial naštěstí stojí při ní, ale naoko musejí oba předstírat, že dál svádějí nevinné duše do temnot závislostí. Na otcovo přání začíná Anna s kamarádem Kopanem cestovat po světě, aby dali dohromady stejně smýšlející nefily. Jejich cesty jsou riskantní, ale na Annu číhá ještě další nebezpečí. Nedokáže zapomenout na Kaidana a její poslání ji nakonec nevyhnutelně zavede i za ním. Dokážou oba odsunout stranou touhu a soustředit se na boj proti zlu? A je jejich láska vítězstvím hlubokého citu nad démonickou přirozeností, nebo jen dalším úskalím, které jim do cesty postavil osud?

Svůdné zúčtování
Pekelné zlo ovládá svět a jeho nejbližším terčem je osmnáctiletá Anna Whitová, napůl anděl a napůl démon. Knížata démonů se obávají, že právě ona je tím „nefilem čistého srdce“ z dávného proroctví, který je jediný může smést ze zemského povrchu. A hodlají udělat všechno, co je v jejich silách, aby se jí zbavili.
Svůdné zúčtování je posledním dílem trilogie, v němž se nefilští přátelé naposledy spojí, aby bojovali za svou spásu a svobodu světa.
Božínku, zatím jsem přečetla zhruba 100 stran ze Svůdného nebezpečí a jsem naprosto odrovnaná. Proč nemůže Kaiden doopravdy existovat? Já ho žeru! 

8 komentářů:

  1. Páni, moc jsi mě na knížky navnadila a píšu si je na seznam! :)
    http://styleofel.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je úžasný, že tě upoutaly! :3 Tuhle sérii si určitě musíš přečíst, je to velký zážitek... :3 :)

      Vymazat
  2. Čítala som, tieto dve časti trilógie sa mi pomerne páčili :-) :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Super! Druhý díl mám téměř dočtený, takže jsem zvědavá, jaký bude ten poslední... :)

      Vymazat
  3. Na knihy už dlouho koukám, ale až teď si je napíšu do seznamu. :) Ať se ti líbí! :)
    http://readersari.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě budou! Už jsem v půlce Svůdného nebezpečí a je to fakt top. :)

      Vymazat
  4. Super! Moc se těším na recenze :)
    fiamorisrunning.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Myslím, že na tyhle knihy se budou recenze psát pěkně lehce. Celá série je skvělá! :3

      Vymazat

Děkuji za pár písmenek!

Používá technologii služby Blogger.