Lucifer's Daughter | KNIHODOJMY

Na knihu jsem narazila naprostou náhodou, a jelikož zněl název celkem slibně, řekla jsem si, že si knihu přečtu. Zatím jsem se s podobným tématem nesetkala, což samo o sobě přispělo k rozhodnutí. I samotná anotace zněla poměrně vtipně a nadějně.

Hlavní hrdinka Muriel se nechová podle toho, jak by se taková dívka v jejím postavení měla chovat. Luciferova dcera by měla jít příkladem - hřešit a hřešit. Největším problémem, který ale Luciferovi vrtá v hlavě jako nepříjemný červík, je, že Muriel nedošla k tomu největšímu hříchu, smilnění. Co naplat, vrtošivý a naštvaný tatík Muriel nezabrání v tom, aby si nepočkala na lásku. Ano, Muriel je ochotná podlehnout jen v případě, že se zamiluje. 

Pak se v baru, který jí patří, objeví záhadný a neskutečně přitažlivý cizinec, který její odhodlání počkat si naruší. Muriel bojuje s nutkáním pokaždé si v jeho přítomnosti stahovat kalhotky. Jenže...je to tak těžké. A jak se zdá, sexy cizinec nebude jediným jejím problémem. Proti Peklu a samotnému Luciferovi se něco chystá...

Tahle pekelná princezna mě po celou dobu čtení dokázala docela bavit. Ke své situaci přistupovala s humorem, čímž dokázala zachránit každou nudnou chvilku, kdy se schylovalo k monotónnímu čtení. Po obsahové stránce mne kniha až tak neuchvátila. Děj plynul až moc rychle, třeba seznámení Muriel s tím jejím záhadným chlapíkem bylo až moc překotné. V jednu chvíli se neznají a v druhé by Muriel téměř zahazovala svoje předsevzetí, načež se zase stáhla. Mezitím stíhala dedukovat o tom, zda on není tím pravým. Tím mě trochu vytáčela. Stále dokola mluvila o tom, že mu podlehnout nemůže. Ke všemu přidejte sestru sukubu, pekelné spiknutí a můžete si o tom udělat určitou představu. 

4/5*

2 komentáře:

Děkuji za pár písmenek!

Používá technologii služby Blogger.