Unboxing #10

19:52

V pátek došel balíček se dvěma knihami, které jsem objednala na Dobrých knihách. Jedná se o novinku Omyl, druhý díl série Off-campus, a o Kainovo dědictví, knihu s historickým pozadím.
Konečně se mi podařilo narychlo sepsat rozbalovačku, takže přeji příjemné koukání... 

•○•○•○•○•


Kainovo dědictví

Anglie, konec 13. století. Strašlivý zážitek připraví malou Amicii o domov, hrad Carisbrooke na ostrově Wight. Osamělá, pronásledovaná hrůznými obrazy, a aniž by věděla něco o svém původu, vyrůstá jako chlapec pod ochranou mnichů v opatství Quarr. Když mniši požádají Amicii, aby se starala o těžce raněného rytíře, do jejích snů se při pohledu na něj vkradou nové obrazy: dvojice studených očí, scény masakru a pronikavý výkřik. Neví, proč se jí rytíř zdá nebezpečný. Nechápe, proč ji při jeho odchodu opat posílá s ním, ačkoliv je cizinec už vyléčený. Začíná nebezpečná cesta Anglií, cesta za hledáním pravdy… Napínavý historický román o mladé dívce, která při pátrání po své minulosti objeví temné tajemství.


Omyl

John Logan může mít kteroukoli holku si zamane. Pro hvězdu univerzitního hokejového týmu je život jeden velký večírek. Za jeho sexy úsměvy a okouzlujícím šarmem se ale skrývá stále rostoucí zoufalství, že se po promoci dostane do slepé uličky. Rychlovka s Grace Iversovou měla jen na okamžik rozptýlit jeho chmurné myšlenky. Poté co ji ale od sebe kvůli jednomu hloupému omylu odehnal, je Logan odhodlaný obětovat poslední ročník vysoké, poslední rok své svobody, aby ji přesvědčil, že by mu měla dát druhou šanci. Grace se po letních prázdninách vrací zpátky na Briarovu univerzitu, starší, moudřejší, a bez myšlenek na toho arogantního hokejistu, kterému málem věnovala své panenství. Už není ta uťápnutá chudinka, jako když se setkali poprvé. Jestli Logan očekává, že se za ním připlazí a bude žadonit o pozornost jako jiné holky, tak se vážně plete. A že ji chce zpátky? To se tedy bude muset pořádně snažit...








2 komentáře:

  1. Hezké přírůstky, lákalo by mě hlavně Kainovo dědictví :) Přeji pěkné čtení a budu se těšit na Tvoje dojmy :) Krásný den :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju! Určitě dám brzy vědět ohledně svých názorů :)

      Vymazat

Děkuji za pár písmenek!

Používá technologii služby Blogger.