On My Wishlist (3)


Meme z dílny Book Chick City. Každou sobotu uveřejníte seznam knih, které si chcete koupit. Mohou to být knihy starší i nové, či v budoucnu vydané.

•○•○•○•○•

Pro tuto sobotu si volím:

Jenny Hanová
VŠEM KLUKŮM, CO JSEM MILOVALA

Tato knížka se poslední dobou všude neustále objevuje. CooBoo dokonce vyhlásilo soutěž a já uvažuji o tom, že se zapojím. Achich ouvej, naškrábu pár řádků milostného dopisu a hotovka. Pro ten pocit, že jsem se o něco snažila. Nicméně, samotná kniha vypadá dost zajímavě. No řekněte, co byste dělali, kdyby někdo rozeslal všechny vaše dopisy adresované klukům, k nimž jste někdy něco cítili?

Anna Todd
AFTER: POLIBEK

Zase jedna kniha o celkem normální dívce, jíž zkříží cestu sexy drzoun s úžasným britským přízvukem, tetováním a neodolatelným úsměvem. Hlavní hrdinka Tessa, jak je určitě zřejmé, na něj nemůže zapomenout. Možná je svět zahlcen bad boyi, ale není to supr zážitek o nich číst? Zasnít se a představovat si sebe na místě hrdinek - jo, to pravé pro mě...
Marissa Meyerová
NEJKRÁSNĚJŠÍ

Ačkoliv jsem sérii Měsíční kroniky nečetla, kniha Nejkrásnější mne zaujala a tudíž bych si ji ráda přečetla. Příběh se vrací do doby před již vydanými knihami a popisuje osudy záporné hrdinky Levany. Anotace zní víc než lákavě a obálka je také k nakousnutí.

Žádné komentáře:

Děkuji za pár písmenek!

Používá technologii služby Blogger.