Unboxing #3

21:57

Vždycky, když mi přijde nějaký balíček, nedočkavě ho rozbalím, spíše rozcupuji, roztrhám, a ejhle, žádný unboxing na blog se nekoná. Protentokráte jsem se činila a udržela svou nadrženost pěkně pod pokličkou. V rámci možností, samozřejmě. Jelikož jsem balík neočekávala, byla jsem mile překvena, co že mi to ta hodná paní z pošty dopravila na práh. Honem pár bliknutí mobilem a hup dovnitř zásilky. Uvnitř se skrývala pěkná knížečka, což jsem už podle odesílatele poznala. Mimo jiné na mě vypadlo pár dalších drobností. Nadšenost! Už se těším, až knihu schlamstnu se vším všudy!

Anotace:
V lese leží na zemi skleněná rakev a v ní spí chlapec, který má na hlavě rohy a jehož uši jsou špičaté jako nůž...
Hazel žije se svým bratrem Benem ve městě Fairford, kde vedle sebe žijí lidé a kouzelná stvoření přezdívaná Lesní lid. Sjíždějí se sem turisté, aby na vlastní oči spatřili divy pohádkové říše, zejména pak rohatého chlapce. Jenže návštěvníci nevidí nebezpečí, které se zde skrývá.
Hazel a Ben si od pradávna vyprávějí smyšlené příběhy o chlapci ve skleněné rakvi. V jejich vyprávěních je on princem a oni chrabrými rytíři. Namlouvají si, že princ je jiný než ostatní Lesní lidé, kteří uzavírají s lidmi kruté dohody a číhají na turisty ve stínech stromů. Hazel ví, že není možné, že by se rohatý chlapec probudil.Jenže přesně to se jednoho dne stane….
Celý svět se obrací vzhůru nohama a Hazel musí přijmout roli rytíře, na kterého si kdysi hrála. Je vtažena do víru nové lásky, musí se vyrovnat se zradou a rozhodnout se, na čí straně stojí. Dokáže v této roli obstát?



6 komentářů:

  1. Teď jsem ji viděla jako nový přírůstek u jiného blogera. Předtím jsem ji neznala, ale obálka je skvělá... :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Obálka se mi také líbí, doufám, že i samotná kniha bude super... :)

      Vymazat
  2. Knihu vidím prvý raz, každopádne má veľmi peknú obálku a zaujímavú anotáciu. Dúfam, že aj obsahovo bude dobrá, a že sa ti bude páčiť :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé, jsem ráda, že tě zaujala! Uvidíme, jak na mne při čtení zapůsobí... :-)

      Vymazat
  3. Hezký přírůstek do knihovny. Moc se mi líbí obálka a podle anotace to vypadá zajímavě :) Těším se na recenzi :)
    fiamorisrunning.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem ráda že kniha zaznamenala úspěch! Recenzi určitě napíši, co nejdříve, jakmile knihu dočtu... :)

      Vymazat

Děkuji za pár písmenek!

Používá technologii služby Blogger.