On My Wishlist (11)


Meme z dílny Book Chick City. Každou sobotu uveřejníte seznam knih, které si chcete koupit. Mohou to být knihy starší i nové, či v budoucnu vydané.
•○•○•○•○•

Pro tuto sobotu si volím:


Suzanne Enoch
LÁSKA K NEPŘÍTELI

Ani netuším, kdy naposledy jsem četla knihu, která souvisela s historicko-romantickou tématikou. Kdysi mne nic jiného nebavilo a příběhy ze středověku či 19. století se stávaly mou denní dávkou inspirace a potěšení. Jednou z mých oblíbených spisovatelek je Suzanne Enoch, a v edičním plánu Baronetu je plánované vydání její další knihy Láska k nepříteli. Ráda si znovu přečtu o anglické aristokratické společnosti, v níž se nachází opravdové skvosty mezi všemi těmi upjatými šlechtici. Snad už jen kvůli těm svalnatým, vtipným a nedokonale dokonalým mužům zabořím oči mezi řádky...

10 komentářů:

  1. Já historické knihy a podobné typy příliš nečtu, tahle ale vypadá docela zajímavě a musím říct, že se mi moc líbí obálka :)
    Mám takový dost hloupý dotaz, co se vůbec netýká tématu, ale vzhledem k tomu, že s blogspotem nejsem žádný machr, chtěla jsem se zeptat, jak se na něm nastavuje to, že když otevřu tvůj blog, vyskočí taková ta tabulka s výzvou o liknutí fb stránky? Předem díky za odpověď :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlasím s tebou, obálka je opravdu pěkná! :)
      Okno fb stránky jsem vytvořila podle návodu na jedné stránce. Po pravdě už nevím, na které, ale pokud chceš, mohu ti zaslat podrobnější instrukce. :)

      Vymazat
    2. Díky, za to bych ti byla vděčná :) můžeš napsat na mail loryhumble@gmail.com :)

      Vymazat
    3. Určitě, není problém. :)

      Vymazat
  2. Obdivujem ľudí, čo čítajú historické romány. Ja som mala tú éru v cca 14stich, kedy som kradla knihy z knižnice mojej tety, ale všetky boli na jedno kopyto, tak ma to aj rýchlo omrzelo :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Máš pravdu, že většina knih tohoto žánru je témě stejná, ale občas se najdou výjimky, které mají svůj jedinečný příběh a dokážou zaujmout. V poslední době je už taky tolik nečtu, ostatně kvůli neustálému opakování motivů je to taky, proto se však snažím hledat ty knihy, který by mohly býti poněkud odlišnější od ostatních. :)

      Vymazat
  3. Túto knihu má aj moja mama, je z nej úplne nadšená :D takže si myslím že skvelý výber :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vážně? Tak to jsem ráda, doufám, že se bude líbit i mně! :)

      Vymazat
  4. :) Já historické knihy naprosto miluji :) Doufám, že si ji někdy přečtu! :))

    http://my-ideallife.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Také jsem do nich dost zažraná... :D Doufám tedy, že v ní najdeš zalíbení! :3

      Vymazat

Děkuji za pár písmenek!

Používá technologii služby Blogger.