Na slovíčko v Levandulové komnatě | Rozhovor s blogerkou Veronikou


Venku krásně prší, teplo taky žádné není, nicméně v Levandulové komnatě je teplíčko a měkká pohovka, tudíž se můžeme vrhnout na další rozhovor. Dnešní mokrý čtvrtek vítá blogerkou Veroniku! Hrnek s kávou bude brzy připraven, tudíž se pojďme vrhnout na otázky!

•○•○•○•○•

Pár slov o blogerce!

Veronika je třiadvacetiletá dívka, mezi jejíž zájmy patří fotografování, tanec, design a samozřejmě blogování. Její blog můžete najít zde!

1.    Kdy ses rozhodla, že založíš blog?

Rozhodla jsem se asi tak před rokem, ale nějakou dobu mi trvalo, než jsem dostala blog do podoby, které jsem chtěla, měnila jsem i dómény :) a teď je to přes měsíc co pracuji na oficiálním blogu :)

2.    Máš radši kratší nebo delší články?

To je takové sporné. Někdy kratší, někdy delší. Záleží o čem článek je. A taky jak je psaný. Ale jinak asi delší.

3.    Je něco, co tě na ostatních blogerkách štve?

Kopírování :) Jinak mě neštve nic.

4.    Co tě vedlo k tomu zaměřit svůj blog na líčení, recenzi produktů…?

Převážně to, že se líčím, líčím se denně a kosmetiku kupuji. Myslím si, že některé drogerkové značky jsou docela drahé a né vždy jsem byla spokojená a chci to říct i ostatním ;)

úkol č. 1 – Vyber kosmetiku, která tě zcela neoslovila a krátce na nic napiš svůj názor.

Tužka na rty Givenchy: obal od tužky je dost obyčejný, ale tak zase je to jenom tužka, to můžeme pominout :) Na rty maluje nádherně, ale vůbec nevydrží. Za chvíli po kontuře ani známky. Vzhledem k ceně, která je cca 600,-  hodnotím velmi špatně :(

5.    Navštívila bys ráda módní přehlídku Victoria´s Secret?

JO, JO, JO.. Miluju VS, kupuji si od ní spodní prádlo a nikdy jsem lepší neměla :) Bohužel není v ČR, pouze na letišti, tak objednávám z USA (vyjde tam i levněji než tady), ale musím čekat několik týdnů, než přijde. Její podkolekce PINK je výborná na sportovní oblečení a legíny. Už i z toho důvodu, že mezi tváře VS patří i Claudia Shiffer, Heidi Klum, Noami a mnoho dalších :)

6.    Jakých trendů se většina tvoje oblečení drží?

Těch, kterých se mi líbí. Určitě nejdu s “dobou”. Některé módní výstřelky dnešní doby nechápu :) Kdyby to člověk věděl, nechal by si oblečení po mamce nebo babičce a dneska by s tím dělal módu. :D :D

7.    Chtěla bys svůj blog něčím vylepšit? Čím a proč?

Vždy je čím vylepšovat :) Ale čím? To teď nepovím, vždycky to přijde spontánně. Možná bych se teď chtěla zaměřit na grafiku blogu. Více si vyhrát s obrázky a taky s angličtinou :) A proč? Protože vím, že nedělám maximum, snažím se, ale jde to určitě lépe :)

8.    Který komediální film považuješ za nepovedenější?

Je jich opravdu spousta, ale mám hodně ráda komedie s Adamem Sandlerem. A Pařba ve Vegas je moje taková legenda :)

9.    Sleduješ muzikálově – taneční filmy?

Teď už moc ne, ale dříve jsem měla takové filmy ráda. Nejraději jsem měla Breakout a Let’s Dance :)

úkol č. 2 – Popiš, jaké pocity v tobě vzbuzuje tanec…

Vzhledem k tomu, že jsem několik let tancovala, ale ze zdravotních důvodů jsem musela přestat, tak k tanci mám blízko :) Takže pocity jen ty nejlepší, ani nejdou popsat.. :))

10.  Jaká nejstrašidelnější věc se ti stala?

Stalo se mi spoustu věcí, kdy jsem se bála, ale nejhorší asi bylo, když mi bylo tak 10-11let. Rodiče chtěli jít večer do kina, byla zima a tma byla už od odpoledne. U nás se promítalo od 20:00, dovedete si představit jaká byla tma :D Domluvily jsme se s rodiči mé kamarádky, že u nás bude spát. Vše bylo v pořádku :) Jenže já se asi 3 dny předtím natajno dívala na Kruh (horor), právě s touto kamarádkou. Takže s divným pocitem jsem se loučila s rodiči, ale nebyla jsem tam sama naštěstí. Chvíli jsme si povídaly, hrály a pak, že si zapnem televizi. A v tu chvíli to začalo, kdo Kruh viděl, ví, že to začíná nahrávkou, kde neběží obraz, ale šumí televize a pak Samara vyleze :D Zaply jsme televizi a televize šuměla, v tu chvíli jsem myslela, že umřeme strachy. Rychle jsme ji vyply a utekly do pokoje. Bály jsme se, a dlouho. Rodiče se vrátili až kolem 10 večer. Mamce jsem říkala, že nejde televize a nevlastní otec se smál a říkal, že nám jí odpojil od antény, abychom nekoukali na nějaký kraviny. V tu chvíli se mi ulevilo, ale byla to nejhorší hodina a půl v mým životě. Sice se ta událost vysvětlila, ale věřte, že nám bylo fakt ouvej :-/ :D Od té doby nemám ráda horory a nikdy jsem už k nim nenašla cestu :)

11.  Máš nějakou oblíbenou vzpomínku, která je několik let stará?

Určitě mám, je jich tolik, že ani nevím jakou vybrat.
Předposlední den na táboře jsme měli soutěž, dostali jsme mapu a měli hledat poklad :D Bylo mi asi 8let.  Byla jsem ve skupině s kamarádkou a ještě nějakýma holkama, bylo nás asi 5. Měly jsme jít po mapě a sbírat indície k tomu, aby jsme došly k pokladu. Měly jsme všechny a byly jsme o dost před ostatními, k pokladu chyběl už jen krůček. Měly jsme najít strom, který je chráněný. Chodily jsme po vesnici a ptaly se lidí, kde tam takový strom mají, pár lidí nás zavedlo do místního domova pro seniory, ale strom byl za plotem a poklad měl být schován v temné, chladné místnosti, tam to určitě být nemohlo. Pak nás jeden pán poslal do Vimperka, že tam je strom přímo u vlakového nádraží, to mohlo být ono, nějaká čekárna mohla být tou místností. Tak jsme se vypravily. Vimperk byl vzdálen asi 10kilometrů :D a šly jsme, po hodině a kus cesty, jsme už poklad nechtěly, byly jsme unavené a otočily jsme se zpět k táboru. A co na nás nečekalo, všichni vedoucí nás už hledali, dostaly jsme pěkně vynadáno :D a na otázku, kde ten strom je a kde byl poklad se nám dostala super odpověď. Strom rostl přímo vedle našeho tábora a poklad byl schován ve sklepě fary, ve které jsme byly ubytované. Opravdu to za to stálo. :D

•○•○•○•○•

Vytvářet rozhovory mne začalo bavit, a jsem ráda, že se najdou zájemci, kteří na otázky rádi odpoví. I Veronice chci poděkovat za super odpovědi a ochotu spolupracovat!
Jako vždy zde uvádím odkaz pro ty, co by případně pro rozhovoru také prahli.
Mějte se!

Žádné komentáře:

Děkuji za pár písmenek!

Používá technologii služby Blogger.