Na slovíčko v Levandulové komnatě


Ahojky! V posledních horkých dnech dumám nad tím, jaký projekt bych mohla rozjet. Chtěla bych udělat něco, do čeho by se mohli zapojit další blogeři a přispět svou troškou do mlýna.  Článek hned vypadá poutavěji, když je něčím zajímavý, okořeněný. Proto jsem se rozhodla vytvořit sérii článků, které se budou týkat blogerů a rozhovorů s nimi. Nechci vám předhodit pouze několik otázek a udělat z nich konečný článek, ale chci svůj projekt nějak přilepšit, dodat mu šťávu a kreativitu. Sice se tu poslední dobou rozmáhá hodně totožných článků, i já sama byla jednoho součástí, přesto se do toho pustím také...Takže doufám, že se někdo s radostí zapojí!


O co jde?
Účelem projektu Na slovíčko v Levandulové komnatě (vím, strašně dlouhý název) je udělat netradiční rozhovor s blogerem, který se mi ozve. V odkazu níže je schován dotazník, který stačí vyplnit a odeslat. Díky němu se budu odrážet na obsahu rozhovoru a příslušných kreativitách.Po vyplnění se s vámi spojím emailem a dodám další informace o následné spolupráci.

Do 20. srpna budu čekat na všechny dotazníky. ( V tu dobu se vracím z dovolené, tudíž posečkám, jak se nápad ujme a poté se ozvu s detaily.) Samozřejmě dotazník je možno vyplňovat i po termínu, bez omezení.

Nechci se tu zbytečně šířit dalšími podrobnostmi, každý bloger obdrží jiné otázky a úkoly. Budu jen ráda, když se vám nápad zalíbí a přidáte se!




Žádné komentáře:

Děkuji za pár písmenek!

Používá technologii služby Blogger.