Návod, jak za 28 dní vyléčit duši

17:35

Nasloucháte svojí duši? A co když vysílá varovné SOS, skrze které vás žádá o uzdravení? Projděte čtyřtýdenním programem, který vám napomůže své duši rozumět a zapůsobí na různé roviny vašeho života - duševní, duchovní, emocionální i fyzickou.


Voda, oheň, vzduch a země - s využitím těchto přírodních živlů vám sestavený program pomůže zacílit na problémy, které vaši duši sužují a nedopřávají jí klidu. Tyto čtyři elementy jsou totiž hlavním sjednocujícím prvkem, přispívají k životní rovnováze a stávají se energií, zdrojem všeho. Právě každý z nich je zasvěcen jednomu týdnu, jehož proces oživuje vaši skomírající duši toužící po naplnění.

Program zvaný Soul Coaching reaguje na situační problematiku, kdy v sobě máte hluboce zakořeněný pocit, že se vám něčeho nedostává, topíte se v každodennosti a nevidíte ve svém bytí žádný prazvláštní význam. Jeho cílem je sladit váš vnitřní duchovní život s vnějším životem. K tomu stačí věřit, že kráčíte po správně cestě a váš život najednou nabude jiných rozměrů. A samozřejmě první krokem je, že se musíte odhodlat se ke změně.

Autorka vás provede spoustou užitečných cvičení, díky kterým prozkoumáte svůj život zvnitřku ven. Pro každý den využívá tři úrovně činností - první úroveň je jednodušší a spotřebuje méně energie, druhá vás vyzývá k hlubšímu ponoření se do aktivity a třetí vás v podstatě vyvede ven z bludného kruhu, pošle vás čelit “opravdovému” světu.

Po uplynutí 28denní výpravy byste měli být schopni naslouchat poselstvím své duše. Autorka dokonce doporučuje po jejím absolvování vydat se na vnitřní cestu, na jakési hledání vize. 

Denise Linn má za sebou dlouholetou kariéru léčitelky a autorky bestsellerových knih pojednávajících o duševním rozvoji, což je na jejím způsobu řešení problematiky dosti znát. Její styl působí nenásilně a nápomocně, máte pocit jako by k vám promlouval váš vnitřní poklidný hlas a naváděl na správnou cestu vedoucí k naplnění.

Kniha Duše koučem opravdu takovým "koučem" je. Vede vás krok po kroku, motivuje, dodává vám víru a energii nepřestávat. Vlastně je i takovým průvodcem, bez něhož byste nikdy nezačali. Pomáhá vám, když tápete a nevíte kudy kam, zkrátka sune vás k vytouženému cíli, v němž čeká naplnění a hledaný smysl.

Překvapilo mne nakolik je kniha nápomocná, plná hlubokých myšlenek a mile promlouvající ke čtenáři. Postupovala jsem den po dni a pronikala do jejího nitra, do principu, který se kniha snaží předat přirozenou formou, aniž byste se k něčemu museli nutit. Obohatila jsem se o spoustu životních rad a mouder. Autorka se je vám nesnaží vnutit, předat násilím, ale dává vám možnost vybrat svoji cestu, svůj princip, kterak osvobodit svoji duši od svazujících pout. Naučila jsem se hodně. Ani netušíme, jak je důležité vnímat signály vlastní duše, naslouchat jí. Je naší pevnou součástí, bez ní žít nemůžeme, proto je podstatné věnovat jí důkladnou péči.

Jestliže také hledáte jakýkoliv způsob, který vám pomůže odhalit, kdo vůbec jste, jaký význam má vaše působení na tomto světě, nepochybně je tato kniha tím pravým pomocníkem, jak začít. Vaše poselství už čeká na odhalení. Směle do toho!

Za poskytnutí recenzního výtisku děkuji nakladatelství 

Výsledek obrázku pro anag

Knihu můžete zakoupit zde



Žádné komentáře:

Děkuji za pár písmenek!

Používá technologii služby Blogger.