Lednové ohlédnutí


Leden byl na dobré tituly celkem dosti nabytý. Nesl se na vlně smíchu a  velkého zaujetí. Docela milý obrat za uplynulý čas. Ne, že by se mi zajímavé tituly vyhýbaly, ale v poslední době je tento směr opravdu chudý. Nicméně leden přinesl osm knih, z nichž mne většina dostala na valník. Které nezbednice to tedy byly?

Přečtené knihy

NEPOUČITELNÁ

Mladá nekonvenční holka s matkou feťačkou a její sexy učitel aneb sex story se starším chlapíkem začíná... Tento námět zněl zajímavě a originálně. Podobnou knihu jsem ještě nečetla, takže jsem si řekla, proč ne. Určitě stála za přečtení, i když jsem měla asi trochu jiná očekávání... Nepoučitelná - jo, to sedí.

hodnocení: 4/5

DRUHÁ DCERA

Druhá dcera byla příjemným zpestřením. Ačkoliv jsem se zpočátku obávala, jakým směrem mne příběh povede, nakonec jsem litovala, že je konec. Prostředí Londýna, láska, pátrání, trocha podvádění - úžasná kombinace, jež mne do sebe vcucla bez mrknutí oka!

hodnocení: 5/5

PÁR MINUT LÁSKY

Jelikož je mou zvyklostí přečíst minimálně jednu Lanczovou měsíčně, bylo by asi zbytečné u stejných knih znovu a znovu vypisovat jejich úžasné klady, vtipné zážitky, romantické i napínavé chvíle a mnoho dalšího. Pár minut lásky jsem do ruky vzala téměř po roce, což je co říci, všechny lanczovky v mé knihovničce mám projeté během roku nejméně šestkrát, nicméně osvěžení příběhu ve mne vyvolalo přejemné šimrání...

hodnocení: 5/5


SVŮDNÉ OBJETÍ

V poslední době je pro mě těžké najít historické knihy s romantickou zápletkou. J. Garwood, L. Kleypas, N. Jordan, S. Ennoch a podobné autorky mám přelouskané od shora dolů, tudíž se jaksi nenabízí další tituly, jež by oblažily mou romantickou duši. Co se dá dělat.
Svůdné objetí se však stalo knihou, kterou jsem si přečetla s radostí a zájmem. Postupně se vyvíjející vztah hlavních hrdinů přinášel žhavé, romantické, vtipné i poněkud krizové situace. V podstatě mi kniha dala vše, co jsem požadovala.

hodnocení: 4/5


NABÍJEČ

Nabíječ se mi nabídl v podobě audioknihy, i když ji mám také v tištěné podobě, leč čtení jsem z různých důvodů stále odkládala. Nechápu proč?! Tak vtipný a poutavý příběh jsem dlouho nečetla (v tomto případě neslyšela...)! Do teď z něj mám pěkný pocit na duši. Chce to pokračování! Asi půjdu vyloupit knihkupectví nebo tak, a po cestě vezmu i něco navíc, achich ouvej...

hodnocení: 5/5



ZAMILUJI SE A BUDU SLAVNÝ

V době, kdy jsem se ke knize dostala, jsme zrovinka probírali  Wolkera ve škole, tudíž mne napadlo kouknout se po nějaké jeho tvorbě. Pud sebezáchovy byl silnější než moje flinkání. No, někde se musí začít, že.

hodnocení: 4/5


VŮNĚ DEŠTĚ

Vůně deště. Pavla. Marian. Jeden velký průšvih. Láska. Zklamání. Naděje. Zábava... Napadala by mne další slova, ale to bychom tu byli až do večera, ne - li déle. Jak jsem psala u předešlé lanczovky, tyto knihy jsou pro mě srdcovou záležitostí. A navíc s Vůní deště mám společného více, než s ostatními knihami. Minimálně jméno hlavní hrdinky! Božínku, nejraději bych se na knížku vrhla znovu, hned teď! Závislost? Tutově!

hodnocení: 5/5

NÁDHERNÁ SVATBA

Ou, po úžasné Krásné katastrofě a Učiněné katastrofě mi bylo líto, že příběh dál nepokračuje, že se již více nesetkám s Abby a Travisem. Pak však přišlo světélko v podobě Nádherné svatby! Juhů! Docela mne štvalo, že tato kapitola byla v knize v podstatě vynechána, a ejhle, svatba se dočkala vlastní knihy. Už nějaký ten čásek jsem si na ni brousila zuby. Konečně jsem se dočkala a objevila se v knihovně!

hodnocení: 5/5

6 komentářů:

  1. Jedinou z těchto knih jsem četla Nabíječe a naprosto souhlasím...super vtipná a odpočinková kniha :)
    FitBlanka.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ou, skvělý, že se ti také líbila. :) Svým způsobem mi přijde dosti jedinečná... :)

      Vymazat
  2. Ani o jedné knize jsem neslyšela, ale ani mě moc nezaujaly :( Třeba jednou... :D
    http://thereviewsforbooks.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nevadí, určitě najdeš jiné knihy, které tě zaujmou... :)

      Vymazat
  3. Slušná porce přečtených knih za měsíc! :)
    fiamorisrunning.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky za uznání! :3 Sice bych přečetla raději ještě více knih, ale to už asi není časově možné... :D

      Vymazat

Děkuji za pár písmenek!

Používá technologii služby Blogger.