Vítejte!



Zdravím všechny čtenáře, co zavítali na můj nový blog, ať nově získané či pouze náhodné. Už dlouho se odhodlávám vytvořit si svůj jakýsi "provizorní svět", v němž bych mohla psát o všem, co se honí v mé ztřeštěné hlavince - a že je toho požehnaně! -, a jak se zdá, ta posvátná chvíle nadešla.
Levandulová komnata je místo, které má tu možnost zprostředkovávat mé myšlenkové pochody, toť otázka, jestli se v blogovém světě uchytí a získají vítané příznivce. Avšak pevně doufám, že se najde někdo, koho mé nápady osloví a stane se častým návštěvníkem. Co víc blaží srdce začínajícího blogera?
Můj blog není zaměřený na určité téma, dejme tomu, že více jak ze 70% se bude zabývat knihami, jejich recenzemi, novinkami v knižním světě či čtecími výzvami. Bezpochyby se chystám rozjet spoustu projektů, zapojit se do nich, potažmo snažit se vymyslet vlastní aktiva. Nápady stále přicházejí, mozek pracuje na všech obrátkách - teď jen stačí říct: Let´s go!"
Zdaleka ne vše pracuje na sto procent, postupně se budu snažit zdokonalovat nejen sebe, ale i vzhled, kvalitu článků či obsahu blogu. Až časem se ukáže, jaké výsledky má práce přinese.
Další informace o blogu, jeho náplně, významu aj., naleznete v sekci O blogu, no, a pokud vás zajímá něco málo z mého života, nahlédněte i do sekce Blogerka. :-)
Tímto pošmourný den 21.červen 2015 zapisuji do rodného listu Levandulové komnaty!



Žádné komentáře:

Děkuji za pár písmenek!

Používá technologii služby Blogger.