On My Wishlist (2)


Meme z dílny Book Chick City. Každou sobotu uveřejníte seznam knih, které si chcete koupit. Mohou to být knihy starší i nové, či v budoucnu vydané.

•○•○•○•○•

Pro tuto sobotu si volím:

Jennifer Donnelly
MODRÉ HLUBINY

Hluboké moře, oceány i sladké vody obývají mořští lidé. Je to svět zcela odlišný od našeho, v němž se vypráví příběh o mořské panně Serafině, tíze celého království a zlu, které ohrožuje říši. 
Zatím jsem neměla tu možnost přečíst si knihu s tématem podmořských obyvatel, o nichž se po staletí vedou tajemné pověsti a historky. Anotace i obálka byly více než zajímavé, tudíž bych tuto knihu ráda měla ve své sbírce.

Lenka Cyprisová
KRÁLOVSKÉ TAJEMSTVÍ

Nedá se říci, že bych měla ráda české dějiny, což je dost pofidérní, protože historii a to vše kolem jinak hltám všemi doušky. Nicméně, tajemství a nadpřirozené schopnosti mne vždycky přitahovaly, natož ve spojení s dějinami. Obálka v sobě skrývá (a myslím, že i vystihuje) pravou podstatu příběhu. Jaké pravdy tedy skrývá minulost?

Jandy Nelsonová
NEBE JE VŠUDE

Nebe je všude. Všude kolem nás. Název ve mně vzbuzuje povznesený pocit, nutkání knihu si přečíst. Ztráta blízké člověka, hledání správné cesty, bezmoc, láska i nenávist...

Abbi Glinesová
HRANICE NEVINNOSTI

Ouvej, tak do této knihy jsem se ihned zamilovala. Jedná se o typický příběh o bad boyovi a nevinné dívce. Ačkoliv je podobných témat nadměrné množství a mnohdy mohou přecházet do klišé, je i přesto kniha zajímavě přitažlivá. Já osobně bych mohla o sexy tajemném zmetkovi, který narazí na úplně odlišnou dívku číst pořád. Už se těším, až si ji přečtu!
Nancy Bilyeauová
KORUNA

A máme tu ještě jeden historický kousek. Tentokráte se dostáváme do Anglie v 16. století. Intriky a nástrahy královského dvora, dobrodružství a nebezpečí pronásledují mladou dívku Johannu na každém kroku. Aby zachránila své blízké musí nalézt tajemnou korunu... Na knize mne upoutala krásná obálka a vyvolává takový ten středověký dojem. 


Žádné komentáře:

Děkuji za pár písmenek!

Používá technologii služby Blogger.